Illustratie 1 - H440 - V1

De Snuiter is hét hulpmiddel voor
minder klachten bij verkoudheid

Kaartjes
Circel 1

Als ouder krijg je er meerdere keren per jaar mee te maken: je kind is verkouden. Met name jonge kinderen zijn met nog maar weinig verkoudheidsvirussen in aanraking gekomen en dus hebben ze tegen weinig virussen weerstand opgebouwd. Gevolg: snotteren, hoesten en niezen. En dat vijf, tien of soms wel vijftien keer per jaar.

Als ouder wil je dat je kind zich snel weer beter voelt. Genezing van verkoudheid is niet te versnellen: je moet rustig uitzieken. Maar je kunt wel de klachten verminderen en complicaties, zoals vastzittend slijm, voorkomen. En daarvoor gebruik je de Snuiter®!

Makkelijker ademen en minder klachten

De Snuiter® zet een zoutoplossing om in een nevel. Via het neus-mondmasker ademt je kind de nevel rustig in. De zoutoplossing maakt de holtes vrij en zorgt dat je kind weer vrij kan ademhalen. De Snuiter® is klein en gemakkelijk in gebruik. Je kunt de Snuiter® gewoon gebruiken tijdens het televisiekijken, tijdens het spelen van een spelletje of tijdens het voorlezen.

De Snuiter is veilig, praktisch en zuiver

Het gebruik van de Snuiter® is volkomen veilig, ook voor de allerkleinsten. Daarmee is de Snuiter® een praktisch alternatief voor neusdruppels of stomen met een kom heet water. Neusdruppels komen minder diep in de holtes en lopen weer snel met het snot de neus uit. Jonge kinderen mogen niet stomen vanwege het risico op verbranding. Bovendien kunnen kinderen juist extra benauwd worden van de hete stoom. Als je toevoegingen zoals menthol gebruikt, kunnen slijmvliezen extra irriteren.

De Snuiter® is bewezen effectief en belast je verkouden kind nauwelijks. Een paar keer per dag 'snuiteren' en je kind kan weer vrij ademen. De Snuiter® is een zuiver hulpmiddel om verkoudheidsklachten te verlichten, zonder medicijnen te gebruiken.

Circle 2