Hoe helpt de Snuiter om klachten bij verkoudheid te verminderen?

Zoek je veilige oplossing bij verkoudheid van jouw kind waarbij je geen medicijnen nodig hebt? De Snuiter® is een handig hulpmiddel om klachten snel te verminderen.

veilige Oplossing bij verkoudheid

Veilige oplossing bij verkoudheid

Je kunt de Snuiter® meerdere keren per dag gebruiken. Maak na gebruik van de Snuiter® het masker goed schoon en laat deze goed drogen aan de lucht. Neem het apparaat af met een vochtige doek. De Snuiter® is klein en met de handige draagetui gemakkelijk op te bergen. Je neemt de Snuiter® dus ook eenvoudig mee op reis.

Zo werkt de Snuiter

De Snuiter® bestaat uit een kleine ultrasoon unit, een vloeistofreservoir en een neus-mondmasker. Het vloeistofreservoir wordt gevuld met fysiologisch zout, dat je gewoon bij de drogist of apotheek kunt kopen.

De Snuiter® zet de vloeibare zoutoplossing om in een nevel. De nevel wordt via het neus-mondmasker naar buiten geblazen. Kinderen ademen de nevel rustig in, zodat de zoutoplossing in de slijmvliezen terechtkomt. Door het zout slinkt het slijm, waardoor de holtes worden opgeschoond en ademen makkelijker gaat.

Overtuigd dat de Snuiter® helpt?

Schaf direct de Snuiter® aan om de verkoudheidsklachten
van jouw kind te verminderen.

Een tevreden gebruiker stuurde ons deze video op!*

 

 

*met toestemming gepubliceerd