Bestellen, betalen, retourneren Snuiter

Meer informatie over het bestellen, betalen en retour sturen van de Snuiter? Op deze pagina vind je de belangrijkste informatie rond jouw bestelling.

Betaalmethoden, verzendkosten en levertijd

Wij vinden het belangrijk dat je snel gebruik kunt maken van ons product. We streven ernaar je bestelling binnen twee werkdagen te bezorgen. Indien hier onverhoopt vertraging in optreedt, zullen we je hier tijdig over informeren. Voor de Snuiter-vernevelaar hoef je geen verzendkosten te betalen. Voor de aanschaf van een los volwassenenmasker of extra kindermasker betaal je €6,95 aan verzendkosten, tenzij je dit tegelijk met de Snuiter bestelt. Je kunt als betaalmethode kiezen tussen iDEAL en betalen met creditcard.

 

Voorwaarden retour sturen Snuiter

De wettelijke bedenktijd van 14 dagen respecteren we natuurlijk. Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Binnen deze termijn kun je niet-gebruikte producten in de originele verpakking retourneren. Je dient het complete product, inclusief toebehoren, terug te sturen. De Snuiter is een medisch hulpmiddel. In verband met hygiëne kunnen wij geen gebruikte producten terugnemen waarvan de gesealde verpakking is geopend. Na ontvangst betalen we het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug. De verzendkosten van de retourzending zijn voor jouw rekening.

De ondernemer (Emma Projects B.V.) vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

 

Klachten en geschillen

Bij klachten en geschillen is onze insteek: we lossen het op. Je hebt tenslotte recht op een goed product dat voldoet aan je verwachtingen. Heb je een klacht over je bestelling of het product? Maak dit kenbaar via info@snuiter.com. Uitgangspunten bij geschillen zijn redelijkheid en billijkheid. Komen we er niet uit, dan heeft u de mogelijkheid om u te richten tot de geschillencommissie.

Na ontvangst van jouw klacht ontvang je van ons een bevestiging. Wij zullen jouw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen.

Mocht je dit niet op prijs stellen, dan kun je ook altijd contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten. Zij zullen dan bemiddelen https://www.keurmerk.info/nl/consumenten/klacht/

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op (http://ec.europa.eu/odr .) Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

hulpmiddel bij verkoudheid kinderen