Referenties

“De Snuiter is een verademing. Mijn zoon accepteert het masker prima en vindt de ‘rook’ best interessant. Hij slaapt nu ook beter. “

Natascha van der Breggen

“We hebben samen het apparaat in elkaar gezet, maar mijn zoon had het eerst niet in zijn hoofd om het te gebruiken. Maar toen hij zag dat er ‘rook’ uit de machine kwam, vond hij het prachtig en wilde hij niet meer ophouden. Toen hij ‘s avonds naar bed ging heeft hij meteen Snuiter de knuffel erbij gepakt en geknuffeld. Morgen wil hij weer met de ‘rookmachine’.”

Tjitske Pander

“Het was voor mijn kleinkinderen in het begin even wennen, zo’n ‘raar ding’ aan je gezicht, maar inmiddels weten ze niet beter. Heel fijn!”

Wilma de With

“Mijn kinderen zijn regelmatig verkouden en dat zorgt voor een hoop gedoe, tot slapeloze nachten aan toe. Dankzij de Snuiter kunnen ze als ze verkouden zijn beter slapen, omdat ze makkelijker kunnen ademen. Dus als ouder ben ik er ook ontzettend blij mee.”

Stefanie Bosma

“De Snuiter heeft mijn kinderen enorm geholpen bij verkoudheid. Het is heel makkelijk te gebruiken en de kinderen vinden het helemaal niet vervelend. Voor mij is het vooral belangrijk dat het een natuurlijk hulpmiddel is. Ik wil liever geen medicijnen gebruiken bij zoiets simpels als een verkoudheid. De Snuiter is zuiver en vermindert toch snel de klachten.”

Susan Wisselink