Over ons

Emma Projects: denken in concepten en oplossingen.

Wie zijn wij?

Emma Projects B.V. is een jong bedrijf, opgezet door ondernemers met meer dan 25 jaar kennis en ervaring in de wereld van de (medische) hulpmiddelen. Wij denken in concepten die veilige oplossingen zijn bij zelfzorg. Betrouwbaar, veilig en betaalbaar. Niet medicaliserend, passend bij een gezonde levensstijl.

Onze passie

Wij zoeken permanent naar oplossingen bij kleine, maar vaak lastige en vervelende gezondheidsproblemen. Onze insteek: veiligheid en zekerheid als uitgangspunt van onze producten en oplossingen. Onze inzet: kennis, professionaliteit creativiteit, plezier en vriendelijkheid combineren. Alles voor blije en tevreden klanten.

Onze visie

Een gezonde levensstijl vormt de basis voor een goede gezondheid. Toch krijgt iedereen te maken met gezondheidsklachten, bijvoorbeeld verkoudheden. Vooral (kleine) kinderen en hun ouders lijden onder de ongemakken die bij verkoudheidsvirussen horen. Deze zijn nu uitstekend en veilig te verminderen met de verneveling van fysiologisch zout. Door het oplossende vermogen krijgen de kinderen letterlijk weer lucht en worden complicaties aan de luchtwegen voorkomen.

Onze missie

Met het Snuiter®-concept willen wij een veilige en betaalbare oplossing bieden voor zowel kind als ouders. Niet-medicaliserend en passend in een gezonde en veilige levensstijl. Wij maken van behandelen een vriendelijke beleving. Het kind voelt zicht snel beter met de Snuiter®.